טופו מוקפץ עם כרוב סגול ונבטי חמנייה בטעם מתוק
“מנה אסייתית ממכרת, מתאים למי שאוהבת מתוק…”
מרכיבים:
100 גרם טופו (8 גרם חלבון)
2-3 כוסות כרוב אדום, שטוף, חתוך לרצועות
כוס נבטי חמנייה
2 כפות זרעים (שומשום, צי’ה, פשתן, מה שיש לכן…)
עלי חסה שטופים ונקיים
כפית שמן קוקוס
כפית סילאן (אפשר 2 כפיות, למי שאוהבת ממש מתוק)
אופן ההכנה:
מחממים מחבט עם כפית שמן קוקוס למשך 20 שניות
את הטופו חותכים לקוביות ומוסיפים למחבט
לאחר מכן מוסיפים את הסילאן ומקפיצים למשך דקה וחצי
לאחר מכן מוסיפים את כרוב והנבטים
ומערבבים קלות הכל
לקראת סיום מוסיפים את 2 כפות הזרעים
מכינים את הצלחת:
שמים עלי חסה שטופים ומעל את המנה עצמה
“אני מכורה למנה הזו, כי אני מאוד אוהבת מתוק!”
בתאבון!