מעדן אמיתי+טיפ אדיר לאכילה איטית
מרכיבים:
חופן קטניות מונבטות (שופרסל)
פטריית פורטבלו מושרית בשמן קוקוס ורוטב סויה
4 עגבניות תמר בינוניות
לסלט:
כרוב לבן
כרוב סגול
לרוטב:
סילאן
שמן זית
רוטב סויה
מים
להגביר טעמים לפי הטעם
אופן ההכנה:
מקפיצים עם שמן קוקוס
את הפטרייה אחרי 5 דקות השרייה
מוסיפים את הנבטוטים והעגבניות
מכינים את הסלט
מרכיבים את הצלחת כמו בסרטון למעלה/בתמונה למטה
טיפ לאכילה איטית:
לשים חומרי גלם שלמים בארוחות שלכן
יכלתי לחתוך את העגבניה
ואת הפטרייה
אבל בחרתי להשאיר אותם שלמים
כדי שבארוחה יהיו לי הפסקות אכילה ואצטרך לחתוך
לפני הביס הבא
בנוסף זה שומר יותר על הערכיים התזונתיים
(וביננו חוסך זמן חחח 😍)
בתאבון