קורנפלקס קינואה פצפוצי אורז וגוגי ברי



מצרכים:

תערובת 1:

כוס קינואה לא מבושלת (זה לא טעות)

רבע כוס קמח שקדים

שליש כוס קמח שיבולת שועל
(אפשר גם קמח שקדים)

3 כפות סירופ מייפל טבעי

רבע כוס שמן קוקוס

כף טחינה גולמית

תערובת 2:
חצי כוס גרעיני חמניה
חצי כוס גוגי’ ברי

אופן ההכנה:
תערובת 1:

מערבבים הכל

משטחים את העיסה על נייר אפייה לעיסה דקה

מכניסים לתנור החם ואופים במשך כ-13 דקות,
עד שהקצוות משחימים קלות.

מחכים עד ממש מתקרר ומתייצב

ואז שוברים לחתיכות.

לאחר מכן מערבבים את החתיכות ששברנו
עם תערובת 2.
אוכלים עם חלב צמחי!
פשוט מדהים!

יש לשמור בצנצנת אטומה!

תגובות

תגובות