מצרכים:
תערובת 1:
כוס קינואה לא מבושלת (זה לא טעות)
רבע כוס קמח שקדים
שליש כוס קמח שיבולת שועל
(אפשר גם קמח שקדים)
3 כפות סירופ מייפל טבעי
רבע כוס שמן קוקוס
כף טחינה גולמית
תערובת 2:
חצי כוס גרעיני חמניה
חצי כוס גוגי’ ברי
אופן ההכנה:
תערובת 1:
מערבבים הכל
משטחים את העיסה על נייר אפייה לעיסה דקה
מכניסים לתנור החם ואופים במשך כ-13 דקות,
עד שהקצוות משחימים קלות.
מחכים עד ממש מתקרר ומתייצב
ואז שוברים לחתיכות.
לאחר מכן מערבבים את החתיכות ששברנו
עם תערובת 2.
אוכלים עם חלב צמחי!
פשוט מדהים!
יש לשמור בצנצנת אטומה!