מרק בטטה מוקרם עם גבינת פרמז’ן טבעונית
מרכיבים:
2 בטטות חתוכות גס עם קליפה,
גזר אחד
קולורבי אחד
5 שיני שום
מלח הימלאיה לפי הטעם שאוהבים
כמון לפי הטעם שאוהבים
250 גרם קרם קוקוס
כפית חמאת שקדים טבעית
3 כפות קמח שקדים
כף שמרי בירה
אופן ההכנה:
הכניסי לסיר: 2 בטטות חתוכות גס עם קליפה, גזר אחד, קולורבי אחד, 5 שיני שום,
מלח לפי הטעם שאוהבים, כמון לפי הטעם שאוהבים, מים חמים, והביאי להתרככות של הירקות.
לאחר מכן יש לטחון את כל מה שיש בסיר.
בסיר נוסף שימי 250 גרם קרם קוקוס טבעי שעשוי רק ממים וקוקוס
הוסיפי כפית חמאת שקדים טבעית , וערבבי למשך 2 דקות
ואז שפכי את הנוזל הכתום מעל קרם הקוקוס!!!וערבבי היטב את המרק.
וזה הכל!!
טעים בטירוף!
גבינת פרמז’ן טבעונית:
ערבבי יחד: 3 כפות קמח שקדים + כף שמרי בירה
וזהו! יש לך גבינת פרמז’ן טבעונית
את הגבינה מפזרים על הסלט!!!
שדרוג – קרוטונים מקשיו!
שימי בשולחן החג צלוחית עם קשיו טבעיים והציעי ליושבים בשולחן להוסיף למרק!
זה מעדן!!!