מרכיבים:
1 חבילת קרם קוקוס 400 גרם
1 כף חמאת שקד לבן
מלח ורוד לפי הטעם
1 כף שמרי בירה (לא חובה)*
אופן ההכנה:
בוחרים את התוספת: פטריות/ערמונים/בצל/ אחר ומקפיצים עם שמן קוקוס על מחבת עד להזהבה.
לאחר מכן מוסיפים את קרם הקוקוס למחבת ונותנים לזה כמה דקות.
ב-2 דקות האחרונות מוסיפים:
כף חמאת שקד לבן, מלח ורוד לפי הטעם, 1 כף שמרי בירה ומערבבים!
זהו מוכן!!!
ופשוט מדהים על פסטות, במוקרמים, על ירקות כמו ברוקולי וכרובית, על אורז ועוד…!
רוטב שחייב לככב אצלכן במטבח!
לפסטות, מוקרם בתנור, כרוטב לירקות מבושלים וכו’.
לרוטב סמיך יותר:
ניתן להוסיף 2 כפות קמח שקדים.
*מומלץ לא לוותר על שמרי בירה, שמרי בירה זה מעין תבלין שנותן את כל הטעם לרוטב!