רוטב לפסטה הכי מהיר שיש עם ים שדרוגים.


מרכיבים:
שמן זית
6 עגבניות גדולות ובשלות
(עם עגבניות תמר יוצא משובח), חתוכות לקוביות/ליטר עגבניות מרוסקות טבעיות
שן שום קצוצה
חופן נדיב של עלי בזיליקום או אורגנו, קרועים
מלח

אופן הכנה:
מחממים את השמן במחבת עם תחתית עבה.

מוסיפים את השום, וכשהוא מתחיל לשנות צבע גם את העגבניות. זהירות, הן משפריצות.

מביאים לרתיחה ומבשלים ללא כיסוי ברתיחה חזקה מאוד 5 דקות.

מוסיפים את הבזיליקום והמלח. אפשר לטחון את הרוטב, אבל ממש לא חייבים, אנחנו משאירים אותו ככה.

ניתן להוסיף תוספות שאוהבים:
קישואים, זיתים, חצילים, פטריות וכו’.

תגובות

תגובות