רכיבים:
4 פרוסות חלה עבות (כוסמין/מלא)
3/4 כוס חלב סויה
(או כל חלב צמחי אחר)
3 כפות גדושות קמח כוסמין לבן
2 כפות סוכר קנים
כף אבקת סוכר וניל
1 כף שמרי בירה
קורט מלח
מעט שמן קוקוס לטיגון
תוספות להגשה שאוהבים.
הכנה:
מערבבים את חלב הסויה והסוכר בקערה עד שהסוכר נמס בחלב. מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים היטב עד שלא נותרים גושים.
טובלים את פרוסות החלה בבלילה ובינתיים מחממים מעט שמן במחבת.
כשהשמן חם מעבירים את פרוסות החלה לטיגון של כמה דקות מכל צד עד שמתחילות להשחים.
מגישים חם עם פירות העונה חתוכים, קוביות שוקולד וסירופ מייפל או סילאן.