שניצל תרד

מרכיבים:

לשניצל:
140 גרם תרד
1 בצל קצוץ
תבלינים שאוהבים
1/2 כוס קמח כוסמין

לציפוי:
2/3 כוס קמח כוסמין
2/ כוס מים
פצפוצי אורז/פירורי לחם כוסמין

אופן ההכנה:
1. מרבבים את כל החומרים של השניצל בבלנדר
יוצרים צורה של שניצל
מכניסים למקפיא לפחות לשעה

2. מוציאים מהמקפיא
מכינים את הבלילה מערבבים:
2/3 כוס קמח כוסמין
2/ כוס מים

טובלים כל שניצל בבלילה
ואז בפצפוצי אורז/פירורי לחם כוסמין

3.אופיר בתנור על תורבו ב200 מעלות!