מרכיבים:
לשניצל:
140 גרם תרד
1 בצל קצוץ
תבלינים שאוהבים
1/2 כוס קמח כוסמין
לציפוי:
2/3 כוס קמח כוסמין
2/ כוס מים
פצפוצי אורז/פירורי לחם כוסמין
אופן ההכנה:
1. מרבבים את כל החומרים של השניצל בבלנדר
יוצרים צורה של שניצל
מכניסים למקפיא לפחות לשעה
2. מוציאים מהמקפיא
מכינים את הבלילה מערבבים:
2/3 כוס קמח כוסמין
2/ כוס מים
טובלים כל שניצל בבלילה
ואז בפצפוצי אורז/פירורי לחם כוסמין
3.אופיר בתנור על תורבו ב200 מעלות!