קציצות אפויות – מתכון שחובה להכיר😱😊 וכמובן להכין😋
המתכון הזה הוא פשוט מוצלח ברמות אחרות!
הוא מככב אצלי ביום יום ולא תאמינו גם בשבת!
היתרון של המתכון הזה זה:
🎯קלות ההכנה
🎯אפשר להכין כמות גדולה, להקפיא ולהוציא כל פעם כמה שרוצים (אני עושה את המתכון אחת לחודש)
🎯ניתן לגוון וליצור אינספור קציצות:
טונה, עדשים, חומוס, חזה עוף, אורז, קינואה וכו’
איך מכינים:
כוס קינואה מבושלת/טונה מוכנה/כוס חומוס מוכן וכו’…
2 חצילים קלויים בתנור
4 כפות טחינה
בצל סגול חתוך דק
אפשר להוסיף תבלינים (לא חובה, אני לא מוסיפה)
לערבב הכל, לעשוץ קציצות על נייר אפייה (תראו בסרטון)
להכניס לתנור למשך 12 דקות על 200 מעלות
לצנן!
אם אתן רוצות להקפיא, אני ממליצה להקפיא בכמויות קטנות בכמה שקיות
ככה כל פעם תוציאו בדיוק את הכמות שאתן רוצות.
הקציצות מעולות כמנת חלבון לארוחת צהרים/ארוחת ערב.
אני אוכלת 3-4 קציצות בארוחה!
תקשיבו לי אהובות זה מעדן לא מהעולם הזה😋😋😋
תהנו ❤