כריכי חצילים במילוי גבינת קשיו צמחית ובטטות
זה אחד המתכונים הכי מוצלחים שלי
ומי שאוהבת חצילים בכלל תעוף עליו!
מרכיבים:
חציל בינוני פרוס לעיגולים דקים
ריבועי בטטות רכות (מבושלות מראש)
לגבינת הקשיו:
2 כוסות קשיו (עדיף להשרות למשך שעתיים)
כף מיץ לימון טבעי
1/2 כוס מים (אפשר להוסיף לפי המרקם הרצוי)
שן אחת של שום
אופן ההכנה:
מקפיצים למשך 2-3 דקות את הבטטות
מטגנים קלות בכף שמן קוקוס את הפרוסות חצילים מ-2 הצדדים
שמים במעבד מזון את כל המרכיבים של גבינת הקשיו
ומערבלים היטב
הרכבת הכריך:
לוקחים צלחת ושמים מעליה המון עלים ירוקים
מעל העלים מסדרים את הפרוסות של החצילים
מעל כל פרוסה שמים: גבינת קשיו, בטטות ושוב גבינת קשיו
סוגרים את הכריכים בעוד פרוסה של חציל!
אוכלים וטורפים!!!
מבטיחה שזו אחת ה-ארוחות!!!!