ב-4 שנים האחרונות שיניתי את כל המטבח שלי,
למדתי להחליף מזונות לא בריאים בתחליפים בריאים
ולא פחות טעימים!
אני לא אחת של מטבח (כל מי שמכירה אותי יודעת),
ובכל זאת הצלחתי המשימה הזו ואני רוצה לעזור לך ולמשפחה שלך
לעשות זאת גם כן.
אני רוצה להציע לך להצטרף לקורס און-ליין של חמישה שבועות שבהם אדריך אותך בצעדים פשוטים להפוך את המטבח שלך ושל משפחתך לבריא יותר.
מה הופך את הקורס שלנו ליוצא דופן:
🌟נלמד על תזונה בריאה
שמתקנת את הגוף מהשורש,
שזה אומר במילים ברורות יותר,
שאת והמשפחה שלך תרגישו טוב יותר
בעקבות החלפת המוצרים במטבח שלכם.
🌟סדר ובהירות
אצור לך סדר ובהירות איך עושים את השינוי בצורה חכמה,
את תכירי את כל חומרי הגלם הבריאים
ותבחרי את מה שהכי מתאים להעדפות שלך ושל המשפחה שלך.
🌟תקבלי מתכונים טעימים ובריאים
את תראי שעדין תוכלו לאכול את מה שאת והמשפחה שלך אוהבים,
רק תלמדי להכין אותם בריאים יותר
🌟הדרגתיות
כל שבוע נתמקד בסוג אחד של אב מזון, נעמיק בו, נכניס אותו למטבח שלך
וכך נבטיח שהפעם השינוי יהיה לטווח הרחוק.
מה בדיוק לומדים בקורס שלנו?
שבוע 1 -מה מחליף את הקמח והסוכר הלבן
✅נבין למה קמח וסוכר לבן מזיקים לבריאות שלנו
✅נבין מה היתרונות של כל תחליף בריא ולמה הוא משמש
✅נלמד איזה סוג סוכר וקמח בריא מחליף את הסוכר והקמח הלבן בטעמם ובמרקמם
תקבלו מתכונים פשוטים וטעימים להכנה מסוכרים וקמחים בריאים
בסוף השבוע הראשון, אתם תרגישו הבדל אדיר באנרגיה שלכם.
סוכר וקמח לבן ידועים כרעל הרסני שמשפיע על הבריאות שלנו.
והחלפתם בסוכר וקמח בריא יותר יהווה צעד משמעותי עבורכם.
שבוע 2 – נכיר את הפחמימות הבריאות: פסטות ודגנים מלאים.
✅נלמד ונכיר את הסוגים השונים של הפחמימות והדגנים
ונלמד מה היתרונות הבריאותיים שלהם
✅נלמד לבשל אותם ואפילו להכין מראש ארוחות לכל השבוע
✅נלמד לבחור מתוך השפע את הפסטות והדגנים שמתאימים לכם ולמשפחה שלכם
בסוף השבוע השני אתם תראו כמה זה פשוט לבשל פסטות ודגנים מלאים,
אתם תכירו את המגוון הענק ותלמדו להכין ארוחות בדקות בודדות.
שבוע 3 – שבוע השוקולד!!! אחד השבועות הכי כייפים (ממליצה לשתף את הילדים)
✅בשבוע הזה נלמד להכין שוקולד בריא, טעים בטירוף מ-3 מרכיבים בלבד
✅אלמד אתכם להכין את השוקו הבריא שלי
✅נלמד על סוגים שונים של קקאו, על היתרונות התזונתיים שלהם
ועל השימושים השונים.
תקבלו מתכונים שווים וטעימים: שוקולד בריא למריחה לילדים,
מאפינס שוקולד בריא ועוד…
_____________________
תקבלי חוברת מתכונים מיוחדת
של מתוקים בריאים
בסוף השבוע השלישי אתם תבינו שאין צורך לוותר על שוקולד או על כל מתוק אחר שאתם אוהבים
פשוט צריך ללמוד איך להכין אותו בריא יותר!
שבוע 4 – שבוע האגוזים והזרעים
✅בשבוע הזה נתמקד במשפחת האגוזים והזרעים,
נבין למה הם חייבים להיות בתזונה היום יומית שלנו
✅נכיר את היתרונות התזונתיים של כל סוג אגוז וזרע
✅נלמד איך לצרוך אותם בצורה שלא תזיק לבריאות שלנו
✅נלמד איך נכון לשלב אותם בארוחות שלנו ומה ניתן להכין מהם
✅תקבלו המון מתכונים שווים לחטיפי אנרגיה, ממרחים על בסיס אגוזים, גבינות מפתיעות ועוד.
בשבוע הזה רמת השובע שלכם תעלה, כי אגוזים זה מקור מעולה לכמות חלבון אדירה ואיכותית מן הצומח ובשילוב השומן האיכותי וירקות חיים – הספיגה היא מיטבית לגוף שלנו!
שבוע 5 – שבוע הממרחים והשמנים
אחד הדברים שמאפיינים את המטבח הבריא, זה עושר הממרחים הבריאים!
בשבוע הזה נכיר את הסוגים השונים, למה הם משמשים, איך כדי לצרוך אותם,
ואיך הם משתלבים בתפריט התזונה שלכם.
✅נלמד אלו סוגי שמנים קיימים, מה ההבדל בין שמנים המופקים מפירות לבין שמנים המופקים מזרעים, מה השמן הכי טוב לבישול, מה טוב לקוסמטיקה.
✅נלמד על החלפת שמן במתכונים: מה היחסים בכל מתכון ויהיה לכם ברור מהו השמן הבריא ביותר שצריך לככב אצלכם בבית.
✅נלמד להכין ממרחים ביתים וגם נכיר את המותגים האיכותיים והטעימים ביותר.
בסוף השבוע החמישי יהיה לכם סדר ובהירות על השימוש בממרחים ושמנים בריאים,
המזווה שלכם יהפוך לעשיר וטעים יותר.