מרכיבים:
2-3 קולורבי חתוכים לרצועות צי’פס עבות*
2-3 גזר חתוכים לרצועות צי’פס
3-4 גבעולי סלרי חתוכים לרצועות צי’פס.
לתיבול:**
כפית מלח
6 כפות שמן זית
אופן ההכנה:
לחמם תנור על 200 מעלות
לערבב את הצי’פסים בשמן זית ומלח (אפשר להוסיף שמן ולמלח לפי הטעם)
מכניסים לתנור ואופים 30-45 דקות או עד שהציפסים מזהיבים יפה.
*חשוב שיהיה עבה, כי זה מצטמק בתנור
** לטעמי זה מספיק!
אפשר כמובן לשחק עם התבלינים שאוהבים.