כרובית/שעועית/ברוקולי וכו בקרם קוקוס/רוטב סויה


מרכיבים:

רוטב סויה:
כרובית/שעועית/ברוקולי
שומשום שחור
¼ כוס רוטב סויה תמרי
כף שמן קוקוס
חצי כוס מים

קרם קוקוס:
קרם קוקוס
כף חמאת שקדים
שום

אופן ההכנה ברוטב סויה:
להקפיץ בשמן קוקוס את הכרובית/שעועית/ברוקולי
יחד עם הרוטב סויה והמים.
לקראת ריכוך מלא  להוסיף שומשום שחור!!!

לא לוותר על השומשום השחור!
זה מה שעושה את התבשיל!!!

אופן ההכנה ברוטב קרם קוקוס:
מאדים בסיר כרובית/שעועית/ברוקולי, גם חי וגם קפוא זה מצוין.
לאחר האידוי, שמים במחבת מעט שמן קוקוס, מוסיפים את הכרובית/שעועית/ברוקולי
בקערה נפרדת מערבבים 2 שיני שום קצוצות/כפית שום גבישי, חצי כוס קרם קוקוס טבעי,
ללא חומרים משמרים.
מוסיפים את התערובת שבקערה למחבת עם הכרובית/שעועית/ברוקולי, מערבבים היטב
משאירים עוד כמה דקות על הגז!

תגובות

תגובות