מרכיבים:
רוטב סויה:
כרובית/שעועית/ברוקולי
שומשום שחור
¼ כוס רוטב סויה תמרי
כף שמן קוקוס
חצי כוס מים
קרם קוקוס:
קרם קוקוס
כף חמאת שקדים
שום
אופן ההכנה ברוטב סויה:
להקפיץ בשמן קוקוס את הכרובית/שעועית/ברוקולי
יחד עם הרוטב סויה והמים.
לקראת ריכוך מלא להוסיף שומשום שחור!!!
לא לוותר על השומשום השחור!
זה מה שעושה את התבשיל!!!
אופן ההכנה ברוטב קרם קוקוס:
מאדים בסיר כרובית/שעועית/ברוקולי, גם חי וגם קפוא זה מצוין.
לאחר האידוי, שמים במחבת מעט שמן קוקוס, מוסיפים את הכרובית/שעועית/ברוקולי
בקערה נפרדת מערבבים 2 שיני שום קצוצות/כפית שום גבישי, חצי כוס קרם קוקוס טבעי,
ללא חומרים משמרים.
מוסיפים את התערובת שבקערה למחבת עם הכרובית/שעועית/ברוקולי, מערבבים היטב
משאירים עוד כמה דקות על הגז!