ירקות מוקפצים ברוטב סיני

בסרטון אני מראה איך עושים מוקפץ סיני עם ירקות, ספגטי וקוביות סויה, אז התהליך הוא אותו תהליך, רק בלי הספגטי והקוביות סויה


מרכיבים:
ירקות פרוסים לרצועות דקות,
כל ירק אפשרי
הכי טעים: כרוב לבן, גזר וגמבה.

ניתן להוסיף נבטים סינים, תירס, פטריות וכו’.

לרוטב:
סילאן 6 כפות
רוטב סויה 3 כפות
מעט מלח

אופן ההכנה:
דרך שחוסכת הרבה שמן וזמן:*
מכניסים לתנור ללא תבלינים את הירקות הפרוסים, עד ל80% ריכוך.

לאחר מכן מעבירים למחבט ומקציפים בסילאן וברוטב סויה

*אפשר גם להקפיץ את כל הירקות מבלי להכניס לתנור

תגובות

תגובות