ברוקולי/כרובית בקרם שמנת! טעים ממש!!!

אופן ההכנה מתחיל בדקה ו-5 שניות


מרכיבים:
פרחי ברוקולי (אפשר קפוא, אפשר חי)
רוטב שמנת למטה.

אופן ההכנה:

יש לבשל את הברוקולי במים עד לריכוך.
מעליו לשפוך את הרוטב.זה מתכון מנצח שהולך גם עם:
בטטה, קישואים, כרובית.
וכמובן שלרוטב אפשר להוסיף תוספות שאוהבים: פטריות, בצל, ערמונים וכו’.*רוטב *שמנת
1 חבילת קרם קוקוס 400 גרם
1 כף חמאת שקד לבן
מלח ורוד לפי הטעם
1 כף שמרי בירה (לא חובה)
אופן ההכנה:

1. בוחרים את התוספת: פטריות/ערמונים/בצל/ אחר ומקפיצים עם שמן קוקוס על מחבת עד להזהבה.
2. לאחר מכן מוסיפים את קרם הקוקוס למחבת ונותנים לזה כמה דקות.
3. ב-2 דקות האחרונות מוסיפים:
כף חמאת שקד לבן, מלח ורוד לפי הטעם, 1 כף שמרי בירה ומערבבים!
תגובות

תגובות