אופן ההכנה מתחיל בדקה ו-5 שניות
מרכיבים: פרחי ברוקולי (אפשר קפוא, אפשר חי) רוטב שמנת למטה. אופן ההכנה: יש לבשל את הברוקולי במים עד לריכוך. מעליו לשפוך את הרוטב.זה מתכון מנצח שהולך גם עם: בטטה, קישואים, כרובית. וכמובן שלרוטב אפשר להוסיף תוספות שאוהבים: פטריות, בצל, ערמונים וכו’.*רוטב *שמנת 1 חבילת קרם קוקוס 400 גרם 1 כף חמאת שקד לבן מלח ורוד לפי הטעם 1 כף שמרי בירה (לא חובה) אופן ההכנה: 1. בוחרים את התוספת: פטריות/ערמונים/בצל/ אחר ומקפיצים עם שמן קוקוס על מחבת עד להזהבה. 2. לאחר מכן מוסיפים את קרם הקוקוס למחבת ונותנים לזה כמה דקות. 3. ב-2 דקות האחרונות מוסיפים: כף חמאת שקד לבן, מלח ורוד לפי הטעם, 1 כף שמרי בירה ומערבבים! |