אנטי פסטי מדהים עם טריק בצי’ק להפחתת השמן


מרכיבים:
ירקות שאוהבים
גמבות
גזר
קישואים
חצילים
עגבניות
בטטה
כרובית
ברוקולי
שומר
בצל
קולורבי

אופן ההכנה:
לחתוך לרצועות/חתיכות גסות
לפזר על תבנית עם נייר אפייה
להכניס לתנור שחומם מראש על 180 מעלות.

ב-3 דקות האחרונות בתנור יש לרסס שמן זית מעל הירקות

וכך אנחנו נהנים משמן שלא חומם המון זמן והתחמצן ומטעם אהוב של אנטי פסטי בשמן זית!
(לדעתי זה הרבה הרבה יותר  טעים)

תגובות

תגובות