מרכיבים:
3 ו 1/3 כוסות קמח כוסמין לבן
2 כפות שמרים יבשים
1 כפית סוכר קוקוס/קנים
חצי כפית מלח
2 כפות שמן זית
1/3 1 כוסות מים פושרים
אופן הכנה:
להכניס למיקסר את כל החומרים ולעבד עד לקבלת בצק דביק מעט .
מעבירים למשטח מקומח ולשים את הבצק 5 דקות בכף היד לקבלת כדור בצק
גמיש ולא דביק.
שמים את הבצק בקערה מקומחת מכסים במגבת ומניחים להתפחה עד שהבצק יכפיל את עצמו.
מחממים תנור לחום גבוה מאוד 230-250 מעלות, לשים את הבצק פעם
נוספת ומחלקים את הבצק ל-4 כדורים.
מרדדים כל כדור לעיגול בעובי ס”מ ומניחים בתבנית.
מניחים על הבצק את התוספות הרצויות , ואופים בחלקו התחתון של התנור
כ-20-30 דקות.
אנטיפסטי כתוספת לפוקצ’ה:
לחתוך ירקות חיתוך גס :חצילים ,פלפלים בשלל צבעים, בצל סגול, עגבניות שרי שלמות, קישוא.
להניח במגש, לפזר שמן זית, מלח ,טימין ולהכניס לגריל ל10 דקות.