רכיבים:
1 כוס כוסמת מושרית ללילה
1 כוס קמח טף מלא
1 כוס מים
1 כפית מלח
1 כפית עשבי תיבול איטלקי
1 כפית אבקת אפייה
1 כפית חומץ תפוחים
אופן ההכנה:
מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
נשים את הכוסמת המושרית בבלנדר ונפעיל עד לקבלת עיסה חלקה.
נשים את שאר הרכיבים, פרט לאבקת אפייה וחומץ בקערה ונערבב יחד עם הכוסמת.
נוסיף לקערה את אבקת האפייה ועליה נשפוך את החומץ.
נערבב הכל יחד ונעביר לתבנית.
זמן האפייה הוא 30-35 דקות.
לפני שפורסים את הלחם יש לתת לו להתקרר סופית