רולדת כוסמין – תמרים/שוקולד *בחמש דקות הכנה


מרכיבים:
4 כוסות קמח כוסמין
כמעט כוס שמן קוקוס/זרעי ענבים
1 כוס מים רותחים
1 חב’ אבקת אפייה

אופן ההכנה:
לשה הכל ביד, מחלקת ל-4,
מרדדת כל חלק לריבוע דק.

מורחת מעל:
סילאן 100% טבעי/ממרחים בריאים (ויטלה)
מפזרת: קוקוס/קינמון/חמוציות/אוכמניות

ניתן להוסיף עוד דברים כיד הדמיון הטובה (אגוזים טחונים, גפרורי שקדים, גרעיני חמניות…)

מגלגלת לרולדה.
מסנת קווים עם סכין מעל הרולדה המגולגלת*
ואופה ב 180 מעלות כחצי שעה.


גיוונים:
מילויים.

*מעל הרולדה עצמה למרוח סירופ קוקוס/סילאן – עושה הבדל מטורף

לבזוק אחרי שיצא מהתנור אבקת סוכר וניל/אבקת סוכר קינמון
(יש למזל, בזולבריא)

תגובות

תגובות