מרכיבים:
2 כוסות קמח כוסמין לבן
חצי כוס שמן קוקוס נוזלי
כפית קינמון
2 כפות סילאן
קמצוץ מלח ורוד
1 כוס מים רותחים
חצי כוס אוכמניות יבשות
אופן ההכנה:
מערבבים ביד את כל החומרים עד קבלת בצק רך ושומני,
לוקחים חתיכה בגודל כף היד ומרדדים עם מערוך מעל נייר פרגמנט הכי דק שאפשר ,
עם סכין או חותך פיצה חותכים לריבועים
ואופים ב-200 מעלות כ15-20 דקות עד להזהבה.
לאחר מכן מצננים את התבנית ומפרידים את הריבועים.
מוסיפים את האוכמניות
ושומרים בכלי אטום.