מרכיבים:
כוס שיבולת שועל
3 כוסות פצפוצי אורז
4 כפות ממרח טעים (רצוי מתוק – או להוסיף 2 כפות סילאן)
רבע כוס מים חמים
גוג’ ברי
אופן ההכנה :
שמים בסיר את
השיבולת שועל, פצפוצי אורז והממרח
מוסיפים רבע כוס מים חמים
ומערבבים היטב עד שנוצרים גושים
מעבירים הכל לתבנית אפייה
מכניסים לתנור למשך 15 דקות על 180 מעלות טורבו
מצננים ומוסיפים גוגי’ ברי
שומרים בצנצנת אטומה!
🎯מעולה לארוחת בוקר שנייה/אחה”צ עם חלב צמחי!
בתאבון אהובות!