חשוב להקפיד על הרכיבים:
3 כוסות קמח לבן (לא מלא, אחרת העוגיות יצאו כהות)
כוס קמח שקדים
6 כפות סירופ אגבה (אסור סילאן, זה צובע את העוגיות, אפשר לנסות עם סוכר קנים, אני לא ניסיתי)
כוס שמן קוקוס.
אופן ההכנה:
לערבב את כל המרכיבים,
ליצור עיגולים, אח”כ לשטח כל עיגול ואח”כ עם האגול ליצור מעין מגרעת באמצע לריבה.
להכניס לתנור ל12 דקות על 180 מעלות, טורבו.
(לא יותר מ12 דקות, אחרת הם יתקשו, זה גם טעים , אבל זה לא מתאים לעוגיות שלנו)
תוספת של ריבה:
אני השתמשתי בריבה מזולבריא, ריבת תות שדה.
אני ממליצה לא לשים על כל העוגיות מראש ריבה, כי אז תצטרכו לשמור במקרר
וגם למהר ולאכול את העוגיות, תשמרו בכלי אטום וכל פעם שבא לכם שימו ריבה!
אפשר כמובן לעוף עם זה ולשים את כל הממרחים המהממים שיש לנו!
תקשיבו מעדן!!!!
😋😋😋😋😋
שימו אבקת סוכר מעל