מרכיבים:
500 גרם של קרם קוקוס שעשוי רק ממים וקרם קוקוס.
200 גרם של שוקולד מריר איכותי וטבעי.
אופן ההכנה:
שמים את הקרם קוקוס בתוך סיר
ומביאים אותו כמעט לרתיחה, עד שמתחילות לעלות בו בועות זעירות.
מכבים את האש. מערבבים פנימה היטב את השוקולד שבור לקוביות עד שהוא נמס כולו.
מניחים להתקרר ומערבבים מידי פעם. כשהמוס פושר
אפשר למזוג לקעריות הגשה/כוסות חד פעמי פלסטיק ולשים אותן במקרר.
כעבור כמה שעות טובות של קירור, ועדיף למשך הלילה, המוס מתייצב מוכן!
ובחיי שזה הכל.
שדרוג לאורחים ולילדים:
שימו בכוס, חצי כוס מוס שוקולד ובחצי השני שימו תותים ובננות!