חטיף שוקולד ריסס (המפורסם, כן כן!) ללא גלוטן


מרכיבים:

200 גרם שוקולד מריר רצוי לפחות 70% מוצקי קקאו
1/2 כוס חמאת בוטנים
¼ כוס ממתיק טבעי – אגבה, סילאן או מייפל
1/3 כוס קמח קוקוס
שאי אפשר לוותר עליו.

אופן ההכנה:

ממיסים את מטבעות השוקולד על באן-מרי.
מערבבים את שאר החומרים לעיסה אחת
ואז מרכיבים את החטיפים:
מוזגים 1/2 כפית שוקולד לתוך תבנית שקעים ומורחים היטב את הדפנות.
ואז מניחים מעל כפית מהמלית ומכסים ברבע כפית שוקולד.
לאחר שסיימנו מכניסים את החטיפים למקפיא ל-30 דקות לפחות כדי שיתקשה!

תגובות

תגובות