מרכיבים:
200 גרם שוקולד מריר רצוי לפחות 70% מוצקי קקאו
1/2 כוס חמאת בוטנים
¼ כוס ממתיק טבעי – אגבה, סילאן או מייפל
1/3 כוס קמח קוקוס
שאי אפשר לוותר עליו.
אופן ההכנה:
ממיסים את מטבעות השוקולד על באן-מרי.
מערבבים את שאר החומרים לעיסה אחת
ואז מרכיבים את החטיפים:
מוזגים 1/2 כפית שוקולד לתוך תבנית שקעים ומורחים היטב את הדפנות.
ואז מניחים מעל כפית מהמלית ומכסים ברבע כפית שוקולד.
לאחר שסיימנו מכניסים את החטיפים למקפיא ל-30 דקות לפחות כדי שיתקשה!