מרכיבים:
שמן קוקוס
שיבולת שועל עבה/דקה
שלוש כוסות פצפוצי אורז מלא
2 כפות סילאן
6 כפות ממרח על בסיס אגוזים
2 כפות תוספת
אופן ההכנה:
לערבב למשך חצי דקה בסיר על אש בינונית:
כפית וחצי שמן קוקוס
שתי כפות שיבולת שועל עבה/דקה
לאחר מכן להוסיף לסיר
:
שלוש כוסות פצפוצי אורז מלא
2 כפות סילאן
6 כפות ממרח על בסיס אגוזים – משתנה.
2 כפות תוספת – מה שאוהבים.
לשטח על תבנית, להקפיא למשך 3 שעות, לפרוס לריבועים ולשמור במקרר.
חטיף הכי מוצלח, קרנצי’ וטעים שאני מכירה!
איך מגוונים?
בממרחים!
הכי מומלץ זה ממרחי ויטלה בטעמים מדהימים:
לוז, שקד, נוגט וחלווה.
הממרחים עשירים בחומרי גלם איכותיים ולכן החטיף יוצא טעים כל כך.