הגרנולה של מזל – ללא גלוטן


מרכיבים:
400 גרם שיבולת שועל (עדיף עבה, אפשר גם דק)
4 כפות ממרח טבעי

תוספות לבחירה:

תות עץ לבן
אוכמניות
חמוציות
זרעי חמניה
זרעי צי’ה
גרעיני דלעת
וכל מה שאת אוהבת! 😊

אופן ההכנה:
לוקחים סיר, שמים מעט שמן קוקוס
שופכים לתוך הסיר את השיבולת שועל + 4 כפות ממרח
(מי שאוהבת גושים של גרנולה – יכולה להוסיף מעט מים לתכולה)
מערבבים היטב במשך 2-4 דקות.

לבנתיים מחממים תנור ל180 מעלות.
מכנסים על תבנית עם נייר אפייה את התכולה של הסיר.

ואופים למשך 10-15 דקות. (להיזהר לא לשרוף!)

לאחר מכן מצננים את השיבולת שועל
מוסיפים את כל התוספות שאוהבים
שומרים בכלי אטום!


איך מגוונים?
בממרחים ובתוספות.

יוצא מושלללם!
(ממליצה מראש להגביר כמויות)

תגובות

תגובות