מרק עדשים אדומות מוצלח וקל להכנה!


מרכיבים:
¾ כוס עדשים אדומות / כתומות
2 גזרים
קישוא
7 כוסות מים רותחים
3 כפות פטרוזיליה קצוצה
חצי כפית פפריקה
חצי כפית כורכום
פלפל שחור גרוס
מלח (לא חובה)

אופן ההכנה:
לצקת את המים לסיר ולהרתיח.
לקלף את הגזר ולגרד במגרדת בחורים הגדולים.
להוסיף את העדשים לסיר, להוסיף את הירקות המגורדים יחד עם התיבול לבשל כ 5 דקות.
להנמיך קצת את האש, לכסות חלקית ולבשל כ 10 דקות להוסיף את הפטרוזיליה לבשל עוד כ 10 דקות, לבדוק טעמים ולשפר לפי מה שאוהבים!

תגובות

תגובות