מרכיבים:
כוס גריסים
גזר, בטטה, קישוא, בצל, סלרי
כמון ומלח לפי הטעם (אפשר עוד תבלינים שאוהבים
מים חמים
אופן הכנה:
להשרות גריסים לכמה שעות
לשטוף היטב במים.
לקחת סיר עמוק
להוסיף איזה ירקות שבא לכן.
מיקי שם: כרובית, גזר, בטטה, קישוא, בצל.
חובה סלרי.
כמון ומלח לפי הטעם
מים חמים למלא עד ¾ מהסיר.
להוסיף את הגריסים.
להביא לרתיחה ואז להוריד לאש נמוכה. בערך שעה על הגז.
אם רוצים יותר הסמכה אפשר להוסיף שיבולת שועל עבה.