ממרח חצילים בטעם “כבד”


מרכיבים:

כפית שמן קוקוס

1 בצל קצוץ גס

2 חצילים קצוצים גס

רבע כוס שמן זית

אופן הכנה:
מחממים היטב מחבת ומוסיפים את שמן הקוקוס
מטגנים את הבצל,  לאחר שקיבל צבע להכניס את הקוביות  החציל לסגור עם מכסה וכל כמה דק’ לערבב עד לריכוך אחרי שמתקרר  טוחנים את כל המרכיבים במעבד מזון עד לקבלת ממרח אחיד אך מעט גרגירי. אם אוהבים ממרח חלק (כמו חומוס) מוסיפים עוד מעט שמן זית בהדרגה, תוך כדי טחינה.

תגובות

תגובות