🌷 גבינת שקדים 🌷
מרכיבים:
2 כוסות שקדים (מומלץ להשרות ל-12 שעות)
חצי כוס מים
רבע כוס מיץ לימון
3 כפות שמן זית
2 שיני שום
אחד ורבע כפית מלח
כף שמרי בירה
אופן ההכנה:
טוחנים את כל המרכיבים בבלנדר לקבלת מרקם כמו של חומוס.
להעביר לבד חיתול ומסננת מתחת ולמקרר לילה.
למחרת להוציא בעדינות את הגוש הרך מהחיתול להניח בתבנית עם ניר פרגמנט, מעל לזגג מעט שמן אפשר לשים כל עשבי התיבול שאוהבים, או פפריקה, טימין, אורגנו, שומשום ולהכניס לתנור שחומם מראש ל180 מעלות כ25 דקות לאפיה עד לגוון זהוב.