🌷 גבינת קשיו-שקדים 🌷
מרכיבים:
כוס שקדים (מומלץ להשרות ל-12 שעות)
כוס קשיו (מומלץ להשרות ל-12 שעות)
חצי כוס מים
רבע כוס מיץ לימון
3 כפות שמן זית
2 שיני שום
אחד ורבע כפית מלח
כף שמרי בירה (בפסח אפשר לוותר על השמרי בירה ויוצא טעים מאוד)
אופן ההכנה:
טוחנים את כל המרכיבים בבלנדר לקבלת מרקם כמו של חומוס.
להעביר לבד חיתול ומסננת מתחת ולמקרר לילה.
למחרת להוציא בעדינות את הגוש הרך מהחיתול להניח בתבנית עם ניר פרגמנט, מעל לזגג מעט שמן אפשר לשים כל עשבי התיבול שאוהבים, או פפריקה, טימין, אורגנו, שומשום ולהכניס לתנור שחומם מראש ל180 מעלות כ25 דקות לאפיה עד לגוון זהוב.