גבינת מוצרלה מפתיעה



🌷 גבינת מוצרלה מפתיעה 🌷

מרכיבים:
1/2 כוס אגוזי קשיו (מומלץ להשרות ל-12 שעות)

1/2 כפית אבקת שום / שום גבישי

1 כוס מים חמים

4 כפות קמח טפיוקה

1 כפית שמן זית

 

אופן ההכנה:

בבלנדר לעבד יחד את כל המרכיבים עד לקבלת עיסה אחידה וחלקה

להעביר לסיר נונסטיק קטן ולבשל על אש בינונית. לערבב ללא הפסקה!

לאחר דקה התערובת תתחיל להתגבש

להנמיך מעט את האש ולהמשיך לערבב ללא הפסקה עוד 3 דקות

לכבות את האש ולהניח בצד.

הגבינה יוצאת מאוד דביקית! מתאים לפיצות, לבורקסים וכו’…!

תגובות

תגובות