גבינה מהממת למריחה! ילדים מאוד אוהבים


מרכיבים:
כוס ורבע שקדים קלופים ומושרים (למשך 8 שעות לפחות)
3/4 כוס קשיו מושרים (לשעתיים לפחות)
4-5 כפות מיץ לימון
1/2 כפית מלח
(ניתן להוסיף ע”פ טעם)
1 שן שום
1/3 – 1/4 כוס מים

אופן ההכנה:
מכניסים את השקדים, הקשיו לבלנדר יחד עם המים והלימון, השום והתבלינים וטוחנים עד לקבלת מרקם חלק (רצוי לעשות שימוש בבלנדר חזק על מנת לקבל מרקם חלק)
במידה והמרקם סמיך מידי עבורכם ניתן להוסיף מים בהדרגה תוך כדי ערבול עד להגעה למרקם הרצוי.
להעביר את הגבינה לכלי זכוכית ולהכניס למקרר, הגבינה נשמרת בקירור עד לשבוע ימים.

הארות:

הילדים מאוד אוהבים אותו ובמיוחד עם זיתים או זעתר, אתם מוזמנים להכין אותו להוסיף לו טעמים שאתם אוהבים .

למי שמעוניין בטעם יותר “גבינתי” אפשר להוסיף 2-3 כפות שמרי בירה בכדי לחזק את הטעם, אני אישית אוהבת מתה על זה.
ניתן להוסיף תיבול וטעמים כגון: שום שמיר, קצח, פלפלים קלויים, זיתים, זעתר ושמן זית, בזיליקום, אגוזי פקאן, ועוד… בתאבון.

תגובות

תגובות