מרכיבים:
2 קופסאות תירס ללא נוזלים.
2 קישואים מגורדים.
3 כפות שמן זית/קוקוס
חצי כוס קמח כוסמין
פטרוזליה קצוצה
תבלינים: מלח, פלפל לבן, כמון, קג’יאין (תבלין ערבי אם אין אפשר פפריקה) .
אופן הכנה:
להכניס לבלנדר קופסאת תירס אחת ללא נוזלים+שמן+תבלינים ולבנדר עד לקבלת עיסה.
בקערה לשפוך את העיסה להוסיף קופסא תירס, קמח, פטרוזיליה קצוצה, לגרד בפומפיה את הקישואים ,להכין קציצות בצורה של שניצל,
לחמם תנור ל200 מעלות ולאפות כ20 דקות עד להזהבה בתאבון.