מרכיבים:
½ כוס קמח תירס/קמח אורז (אפשר גם לערבב)
½ כוס קמח טפיוקה
1 כוס קרם קוקוס
¼ כפית מלח הימלאיה
ניתן להוסיף גרגרי תירס ועגבניות שרי כמו שאני מראה בסרטון הכנה
אופן ההכנה:
שמים את כל החומרים בקערה, מערבבים היטב (עדיף עם מטרפה) כדי לוודא שאין גושים.
מחממים במחבת קטנה או בינונית מעט שמן קוקוס (מומלץ להשתמש במחבת נון סטיק ובהמשך לשמן כל כמה סבבים של טיגון ולא בכל פעם).
יוצקים למחבת רבע כוס מהבלילה ומסובבים את המחבת כך שהבלילה תתפשט לכדי עיגול מלא.
מנמיכים את האש, מטגנים משני הצדדים.