מרכיבים:
שכבה ראשונה:
ירקות רכים – כרובית, בטטה, קישואים, ברוקולי ועוד
שכבה שנייה- חצילים וקופסת רוטב לפסטה של כרם
שכבה שלישית – גבינת מוצרלה ביתית (מתכון בקטגוריה של גבינות)
כף שמרי בירה וכף קמח שקדים
אופן ההכנה:
לסדר לפי הסדר בתבנית עגולה:
דף אורז אחד (לא רטוב)
כרובית, בטטה, קישואים, ברוקולי ועוד
לשים מעל:
2 דפי אורז רטובים
חצילים וקופסת רוטב לפסטה של כרם
לשים מעל:
2 דפי אורז רטובים
גבינת מוצרלה
כף שמרי בירה וכף קמח שקדים
לשים מעל:
דף אורז אחד רטוב
להכניס לתנור ל180 מעלות, למשך 15-20 דקות.