פיתות קינואה/כוסמת


מתכון מנצח!!!

מרכיבים:
כוס קינואה
כוס כוסמת ירוקה (לא חומה)
כף בצל יבש/כף שום גבישי
2 כפיות מלח
2 כפות חומץ תפוחים  טבעי

אופן ההכנה:
להשרות ללילה כוס קינואה + כוס כוסמת ירוקה יחד עם כוס מים
ובבוקר לסנן ולשטוף.

לטחון בבלנדר מהיר
עם 1.5 כוסות מים את כל המרכיבים, כולל הקינואה והכוסמת שהשרנו.

להכין פיתות על מחבת לפנקייק (ממש כמו שעושים פנקייק).

לאפות בטוסטר עד שנהיה קרנצ’י בחוץ וניתן לפתוח את הכיס של הפיתה (כמו שאני מראה בסרטון).

שימו לב!

אם רוצים רק קינואה – אז להשרות 2 כוסות קינואה.

בנוסף אפשר להשתמש בקטניות נוספות כמו עדשים רק שהמרקם של הפיתות יוצא כמו טורטייה.

ניתן להכין כמות ולהקפיא, כשמוציאים מההקפאה אפשר ישירות לשים בטוסטר או בתנור.

תגובות

תגובות