מרכיבים:
250 גרם ספגטי (1⁄2 חבילה) – מומלץ מקמח מלא/כוסמין
1 בצל
1 גזר
3 שיני שום כתוש
2 עגבניות
2 כפות בזיליקום/אורגנו יבש או צרור קטן טרי
כף סוכר קנים
כף פפריקה מתוקה
מלח
פלפל שחור
2/3 כוס שבבי סויה
100 גרם רסק עגבניות טבעי (קופסה קטנה)
1 כוס מים רותחים
שמן לטיגון (רצוי שמן קוקוס/זרעי ענבים)
אופן ההכנה:
מבשלים את הספגטי לפי הוראות היצרן ומסננים.
בינתיים קוצצים את הבצל והגזר. מטגנים את הבצל 4 דקות, מוסיפים את הגזר ואת השום ומטגנים עוד דקה או שתיים.
קוצצים את העגבניות, מוסיפים למחבת, מערבבים ומטגנים עוד 3 דקות. מוסיפים את התבלינים למחבת ומערבבים חצי דקה.
מוסיפים גם את שבבי הסויה, רסק העגבניות וכוס מים רותחים ומערבבים עוד מספר דקות עד שהתערובת אחידה.
יוצקים מהרוטב על כל צלחת ספגטי.
קיצור דרך!
השתמשו ברוטב מוכן של כרם שהראתי סרטון
ותחסכו מחצית מהזמן והתוצאה מושלמת!
כל מה שתצטרכו לעשות
זה להכין את הפסטה
ואז לערבב את הפסטה עם הרוטב ושבבי הסויה!
תיק תק!