המרכיבים:
2 חבילות פטריות
(כ-400 גר׳)
500 גר׳ טופו
1 בצל גדול
1 כף תבלין מעורב ירושלמי/1 כף תבלין שווראמה
הוראות ההכנה:
1. מחממים שמן בסיר רחב, ומזהיבים את הבצל עד שהופך לחצי שקוף.
2. חוצים פטריות גדולות, ומשאירים חלק מהפטריות שלמות. מוסיפים למחבת, מתבלים במלח ופלפל שחור לפי הטעם, ומטגנים עד שהן מגירות נוזלים למשך כ-5 דק׳. מסירים מהמחבת.
3. פורסים מחצית מהטופו לקוביות ומחצית לרצועות. מחממים באותה המחבת מעט שמן נוסף ומזהיבים את הטופו.
4. מוסיפים את תבלין המעורב ומערבבים היטב.
5. מוסיפים למחבת את הפטריות והבצל, מקפיצים למספר דקות, ומגישים.