מרכיבים:
½ כוס קמח חומוס
½ כוס קמח טפיוקה
1 כוס קרם קוקוס
¼ כפית מלח הימלאיה
אופן ההכנה:
שמים את כל החומרים בקערה, מערבבים היטב
(עדיף עם מטרפה) כדי לוודא שאין גושים.
מחממים במחבת קטנה או בינונית מעט שמן קוקוס (מומלץ להשתמש במחבת נון סטיק ובהמשך לשמן כל כמה סבבים של טיגון ולא בכל פעם).
יוצקים למחבת רבע כוס מהבלילה ומסובבים את המחבת כך שהבלילה תתפשט לכדי עיגול מלא.
מנמיכים את האש מעט ומטגנים את הצד הראשון
תוך כדי מפזרים שומשום שחור ופסטו על הצד הלא מטוגן, לאחר דקה-שתיים הופכים את המלוואח ומטגנים את הצד השני, מושלם!