מלוואח מטריף מקמח שקדים


מרכיבים:

½ כוס קמח שקדים
½ כוס קמח טפיוקה
1 כוס קרם קוקוס
¼ כפית מלח הימלאיה

 

אופן ההכנה:
שמים את כל החומרים בקערה, מערבבים היטב (עדיף עם מטרפה) כדי לוודא שאין גושים.
מחממים במחבת קטנה או בינונית מעט שמן קוקוס (מומלץ להשתמש במחבת נון סטיק ובהמשך לשמן כל כמה סבבים של טיגון ולא בכל פעם).
יוצקים למחבת רבע כוס מהבלילה ומסובבים את המחבת כך שהבלילה תתפשט לכדי עיגול מלא.
מנמיכים את האש לדקה – שתיים.
כשהחלק התחתון מתחיל מעט להשחים, מגבירים את האש ואחרי דקה נוספת הופכים את המלוואח לצד השני לעוד דקה שתיים של טיגון וגם הפעם מנמיכים את האש ומגבירים לחצי דקה אחרונה

גיוון:
בקלות ניתן להכין מלוואח פיצה!
אחרי שהמלוואח מוכן
שמים על רוטב פיצה/רוטב עגבניות, גבינת מוצרלה טבעונית ותוספות שאוהבים, מכניסים לתנור ל-5 דקות על 180 מעלות.
מוכן!

תגובות

תגובות