מרכיבים:
רצועות דקות של ירקות (מה שאתן אוהבות)
נבטים סינים
רוטב סויה
סילאן
קוביות סויה
ספגטי כוסמין/מלא
אופן ההכנה:
מכינים את הספגטי
.
מכינים את קוביות הסויה בסיר נפרד, מרתיחים במים למשך 10 דקות
לבנתיים מקפיצים את הירקות בסילאן ורוטב סויה
(לפי הטעם שאוהבים)
מוסיפים את קוביות הסויה וממשיכים להקפיץ
מוסיפים את הספגטי ומערבבים הכל יחד!
מוכן😋😋😋
אפשר לגוון בירקות, לשים תבלינים שאוהבים
ו-הכי חשוב לאכול לצד סלט חי.
חשוב לדעת:
סוליות הסויה היבשות, המכונות “בונזו”, הן חומר גלם נהדר.
חיי המדף ארוכים ולא מצריכים קירור (בתצורה היבשה כמובן).
היופי הוא שכמות קטנה יחסית מספקת תוצר סופי בכמות גבוהה פי 2.5-3 ממה שהכנסתם.
כלומר, 200 גרם של מוצר יבש יתנו לכם כ600 גרם של מנה.
הסויה מגיעה בתצורות של סוליות לטובת שניצלים, שבבים בשביל “בשר טחון”, נתחי שווארמה(גדולים וקטנים), ותצורות המתאימות לגולאש ותבשילים.
הן מכילות אחוזי חלבון גבוהים ולכן מהוות מנה מלאה.
בנוסף, אינן מכילות גלוטן
(יכול להשתנות ממקום למקום, אנא בררו לפני רכישה).
ניתן להשיג את הסויה היבשה אצלנו בזולבריא.