חומוס בקרם קוקוס


 מתכון עשיר בחלבון וערכים תזנותיים

מרכיבים:
2 כוסות גרירי חומוס מוכנים (אני משתמשת מקופסת שימורים)
חבילת קרם קוקוס (400 גרם)
2 כפות גדושות של רסק עגבניות,
לפי מה שאתן אוהבות: בצל קצוץ, תבלינים, שום כתוש, מלח לפי הטעם

לא חובה – אבל משדרג – חציל ובטטה חתוכים לקוביות שהכנתן בתנור על 170 מעלות.

אופן ההכנה:

1. לערבב בתוך סיר למשך 5 דקות:
קרם קוקוס, 2 כפות גדושות של רסק עגבניות, לפי מה שאתן אוהבות: בצל קצוץ, תבלינים, שום כתוש, מלח לפי הטעם.

2. להוסיף את גרגרי החומוס ולערבב למשך דקה.

אם רוצים להוסיף את החצילים והבטטות, מוסיפים אותם אחרי שמורידים את הסיר מהאש וזה מעדן!

תגובות

תגובות