פטריות ממולאות – מתכון להרשים אורחים!!!

 


קבלו אותן!!!!!!! 👏👏👏
הן חתיכות
הן מרשימות
הן טעימות
והן ישאירו את האורחים שלכן בפה פעור!!!!

מרכיבים:

לפטריות:

פטריות עם רגליים (אפשר את הלבנות הרגילות)

1/4 כוס רוטב סויה תמרי טבעי (חנות טבע)

1/4 כוס שמן זית

1/4 כוס מים

למילוי:

פסטו פיסטוקים

אופן ההכנה:

להוציא את הרגליים של הפטריות

להשרות את הפטריות במרינדה למשך 30 דקות

למלא את הפטריות בפסטו,
לסדר על צלחת יפה עם הרבה עלים

 


מתכון לפסטו:

כוס פיסטוקים*

כוס בזיליקום

2 שיני שום

1/3 כוס שמן זית

כפית מלח ורוד

מיץ מלימון 1 טרי

אופן ההכנה:

במעבד מזון/בלנדר חזק להכניס את כל המרכיבים

ולערבב כך שלא ישארו חתיכות גדולות והתערובת תהיה חלקה ואחידה.

להעביר לכלי זכוכית, לזלוף מעל מעט שמן זית לסגור טוב ולשמור במקרר. יחזיק 5-6 ימים בקרור.

תגובות

תגובות