קבלו אותן!!!!!!! 👏👏👏
הן חתיכות
הן מרשימות
הן טעימות
והן ישאירו את האורחים שלכן בפה פעור!!!!
מרכיבים:
לפטריות:
פטריות עם רגליים (אפשר את הלבנות הרגילות)
1/4 כוס רוטב סויה תמרי טבעי (חנות טבע)
1/4 כוס שמן זית
1/4 כוס מים
למילוי:
פסטו פיסטוקים
אופן ההכנה:
להוציא את הרגליים של הפטריות
להשרות את הפטריות במרינדה למשך 30 דקות
למלא את הפטריות בפסטו,
לסדר על צלחת יפה עם הרבה עלים
מתכון לפסטו:
כוס פיסטוקים*
כוס בזיליקום
2 שיני שום
1/3 כוס שמן זית
כפית מלח ורוד
מיץ מלימון 1 טרי
אופן ההכנה:
במעבד מזון/בלנדר חזק להכניס את כל המרכיבים
ולערבב כך שלא ישארו חתיכות גדולות והתערובת תהיה חלקה ואחידה.
להעביר לכלי זכוכית, לזלוף מעל מעט שמן זית לסגור טוב ולשמור במקרר. יחזיק 5-6 ימים בקרור.