מיני כריכי קישואים במילוי גבינת אגוזי מלך-קשיו
“אני מודה שהמתכון הזה לא קובנציונאלי, בכל זאת יש בו קישואים חיים,
אבל מבטיחה לך שהוא מפתיע ואפילו יגרוף המון מחמאות אם תכיני אותו לאורחים שלך”
מרכיבים (6 כריכים):
1 קישוא בינוני פרוס לעיגולים דקים
לגבינת אגוזי מלך-קשיו:
כוס קשיו (עדיף לאחר השרייה של שעתיים)
כוס אגוזי מלך (עדיף לאחר השרייה של שלוש שעות)
חצי כוס מים
כף לימון
1 שן שום
חבילת לקט ירקות שורש: סלק, קולרבי וכרוב סגול
(אני קונה מוכן, שוטף ונקי)
אופן ההכנה:
מכינים את הגבינה ע”י הכנסת כל הרכיבים לבלנדר
מרכיבים את המנה:
מפזרים על צלחת את ירקות השורש
מעל מניחים שכבה ראשונה של פרוסות הקישוא
מעל כל פרוסה שמים גבינה בנדיבות
ומעל הגבינה סוגרים עם הקישוא
אפשר לשדרג עם נבטי אלפלפא! יוצא קריספי וטעים!
“כמו שאמרתי לך למעלה, זה מתכון הצגה לאורחים שאת רוצה להרשים…”
בתאבון!
כריכי חצילים במילוי גבינת קשיו צמחית ובטטות
זה אחד המתכונים הכי מוצלחים שלי
ומי שאוהבת חצילים בכלל תעוף עליו!
מרכיבים:
חציל בינוני פרוס לעיגולים דקים
ריבועי בטטות רכות (מבושלות מראש)
לגבינת הקשיו:
2 כוסות קשיו (עדיף להשרות למשך שעתיים)
כף מיץ לימון טבעי
1/2 כוס מים (אפשר להוסיף לפי המרקם הרצוי)
שן אחת של שום
אופן ההכנה:
מקפיצים למשך 2-3 דקות את הבטטות
מטגנים קלות בכף שמן קוקוס את הפרוסות חצילים מ-2 הצדדים
שמים במעבד מזון את כל המרכיבים של גבינת הקשיו
ומערבלים היטב
הרכבת הכריך:
לוקחים צלחת ושמים מעליה המון עלים ירוקים
מעל העלים מסדרים את הפרוסות של החצילים
מעל כל פרוסה שמים: גבינת קשיו, בטטות ושוב גבינת קשיו
סוגרים את הכריכים בעוד פרוסה של חציל!
אוכלים וטורפים!!!
מבטיחה שזו אחת ה-ארוחות!!!!