מרכיבים:
כרובית שלמה
כמון
מלח
שמן זית
אופן ההכנה:
מרתיחים את הכרובית עד לריכוך מלא
מורחים בתבלינים ושמן זית את הכרובית
עוטפים בנייר כסף
מכסים את התבנית בנייר אפייה ומעליו נייר כסף ואופים את הכרובית בתנור חם על 200 מעלות כשעה
ו-20 דקות.
ב-20 הדקות האחרונות לאפייה, יש להסיר את הכיסוי, להוריד את טמפרטורת התנור ל-180 מעלות ולתת לכרובית להיצלות.
לאחר האפייה, יש להוציא את הכרובית מהתנור ולתת לה להתקרר ולהתייצב בחזרה.
מנה חגיגית ויפה!
אפשר לשדרג עם פירורי לחם כוסמין/פצפוצי אורז מעל.
מומלץ להגיש עם לאבנה.