מרכיבים:
1 בצל
3 כוסות קמח שקדים
1 ו ½ כפית מלח ורוד
2 כפיות פפריקה מתוקה
1 ביצה
תרסיס שמן זית לאפייה
אופן ההכנה:
חממו את התנור ל-200 מעלות ורפדו תבנית בנייר אפייה.
קלפו את הבצל, חתכו את קצהו העליון והתחתון ופרסו אותו לרוחבו לטבעות בעובי של ½ ס”מ. הפרידו את הטבעות והניחו אותן בתוך כלי עמוק.
הכינו קערית עם ביצה טרופה ומעט מלח, וקערית נפרדת המכילה קמח שקדים, מלח ופפריקה מעורבבים היטב.
טבלו את טבעות הבצל בתערובת הקמח ולאחר מכן בביצה הטרופה. הניחו את טבעות הבצל המצופות על התבנית המרופדת בנייר אפייה.
(קיצור דרך שאני מראה בסרטון הכנה: ערבבו את כל הבצל בקערה של הביצה ואז שפכו את כל התערובת היבשה על הבצל וערבבו היטב)
רססו את טבעות הבצל בתרסיס שמן, הכניסו את התבנית לתנור ואפו במשך 7-10 דקות. הוציאו את התבנית, הפכו את הטבעות והכניסו לתנור למשך 3-4 דקות נוספות. הוציאו והגישו חם.