דלורית ממולאת בקינואה!

 


מרכיבים:
דלורית (רצוי קטנות)
קינואה
גזר דק
תבלינים

אופן ההכנה:

לוקחים דלורית, חוצים אותה לשתיים, מנקים אותה, מכניסים לתנור ל200 מעלות למשך 45 דקות.  לבנתיים מכינים קינואה באיזה צבע שבא לכם:
שמים מעט שמן קוקוס בסיר, מוסיפים את הקינואה וצורבים אותה במשך חצי דקה, לאחר מכן מוסיפים 2 כוסות מים חמים, סוגרים את המכסה עד שהקינואה מוכנה , זה לוקח בערך 20 דקות.
עכשיו נכין את התוספת למילוי, נקצוץ גזר דק דק, נערבב את הקינואה עם הגזר, נוסיף תבלינים שאוהבים, מלח, פלפל, כמון, פפריקה וכולייי. כשהדלורית מוכנה מוציאים אותה מהתנור, ובעזרת כפית מגרדים את התוכן של הדלורית ומוסיפים אותה לתערבות של הקינואה, מערבבים הכל ומוזגים לתוך הדלורית, ועכשיו מזלפים מעט שמן זית!


(מתאים מאוד לראש  השנה)

בסיום ההכנה אפשר לאפות עוד כמה דקות בתנור, אבל ממש לא חובה , זה טעים כך כל כך!

תגובות

תגובות