מרכיבים:
6 כפות ממרח שקד לבן*
2 כפות סילאן
3 ביצים
1 כפית אבקת אפייה (אפשר להחליף בסודה לשתייה אם אין)
מעט מלח ורוד
אופן ההכנה:
מערבבים את כל החומרים בקערה.
הבלילה יוצאת דלילה – זה בסדר
מחממים תנור ל-180 מעלות.
מעבירים לתבנית איגליש קייק ואופים 20-18 דקות.
נועצים סכין ובודקים שהיא יוצאת יבשה לפני שמפסיקים את האפייה.
ניתן לגוון עם ממרחים נוספים וליצר מגוון לחמים
*ניתן להחליף את הממרח שקדים בכל ממרח אחר ולקבל אינסוף של לחמים טעימים.