מרכיבים:
1 ק”ג קמח כוסמין 70%
1 כף שמרים יבשים
3-4 כפות שמן זית/שמן זרעי ענבים/שמן קוקוס
כפית מלח
2 כפות סוכר קוקוס/סוכר קנים (עדיף קוקוס)
2-3 כוסות מים פושרים
אופן ההכנה:
לערבב היטב את כל החומרים ולהתפיח עד הכפלת הנפח
לאחר ההתפחה ללוש היטב את הבצק, אם דביק להוסיף קמח,
ליצור כדורים ולשטח לעובי חצי ס”מ שלא יהיה דק מידי
לחמם תנור ל180 מעלות ולאפות עד הזהבה כ15-20 דקות, להשגיח שלא יאפה מידיי,
אם רוצים להכין על הגז לאפות כל פיתה בנפרד על מחבת.